Vi har en entreprenørånd

I Stories har vi en entreprenørerånd med en passion for å bygge merkevarer. Vi vet at digital- og sosial markedsføring er det viktigste et selskap gjør for å oppnå vekst, og med en datadrevet tilnærming, jobber vi analytisk for å skape de virkelig gode resultatene.

Hos oss vil du få muligheten til å jobbe med alt fra de største selskapene i Norge til spennende merkevarer som har et stort potensiale. Vi ønsker å være med på selskapers reise ved å sitte tett på alle vi jobber med og bygge bedrifter sten for sten med vår kompetanse på digital markedsføring.

Vi ansetter glimrende folk, slik at du vil du finne likesinnede mennesker med samme passion som deg hos oss.

Dette er verdier vi setter høyt hos oss:
  • Vår jobb er å hjelpe og ønske at andre skal lykkes. Det gjelder både merkevarene vi jobber med og våre medarbeidere.
  • Du har en passion for å bygge selskaperDu Brenner for faget og merkevarene vi jobber med.
  • Du tenker datadrevet. Valg tas utfra datainnhenting og vi tester nye ting kontinuerlig for å optimalisere leveranser. Du setter det å tenke innovativt og kreativitet høyt, for å oppdage og være først på de nye trendene. Du har gjennomføringsevne til å gjøre en ide om til handling.
  • Du setter det å tenke innovativt og kreativitet høyt, for å oppdage og være først på de nye trendene.
  • Du har gjennomføringsevne til å gjøre en ide om til handling.

Dette kjennetegner personene vi ser etter

Annonsering

Som annonsør jobber du med annonseplattformene til blant annet Facebook, Google, SnapChat og LinkedIn. Annonsering handler om å bli ekspert på å forstå brukeradferd i sosiale og digitale medier, kunne finne personer med som er interessert i produktene vi selger og i etterkant bevise profitt av annonsene du setter opp. Som annonsør er du også sentral i å bygge strategier og planer for at selskapene du jobber med skal oppnå vekst.

Innhold

Som innholdsprodusent er du spesialist på å få frem et budskap som andre vil huske i form av video, banner eller tekst. Du kan lage innhold skreddersydd for sosiale/digitale kanaler og er ekspert på å forstå brukeradferd i de ulike mediene. Dette gjør at det du produserer tar resultatene til merkevarene vi jobber med til nye høyder, og med god kreativitet lages innhold til morgendagens plattformer.

Growth

Som ekspert på sider er du opptatt av å skape gode brukeropplevelser, synliggjøre merkevarens strategi og bygge et samfunn i sosiale medier. Du analyserer trafikk som genereres til sidene og hvordan vi kan konvertere flere av de som besøker sidene våre. Du har ansvar for håndtering av plattformer som Facebook, YouTube og nettsted for å tiltrekke mer organisk trafikk og forstå hvilke personer vi ønsker å tiltrekke oss. Du vet også hvordan resultatene skal spores riktig og er en sentral samarbeidspartner for å sette klare mål for selskapene vi jobber med.

Ser du ikke din rolle?

Kanskje du er den spesielle personen vi leter etter, som vi enda ikke visste vi trengte? Vi er alltid åpne for søknader!