Performance byrå

Hva er et performance byrå?

Er du en bedriftseier eller markedsfører som vil måle hva du får igjen for markedsføringen din? Tar det lang tid å se resultater? Vil du vite hva pengene dine gir deg tilbake, utover kun visninger og klikk? Da vil et performance byrå være en god match.
Performance byråer bruker nemlig markedsføringskanaler og data for å gi en mer presis rapportering på resultater. Ved å erstatte synsing med data, for å ta viktige beslutninger, jobber et performance byrå med datadreven markedsføring. Altså formålet er å drives av data for å kontinuerlig investere markedsføringskronene i aktiviteter hvor vi kan måle direkte profitt eller løft i merkevare.
Den digitale annonseteknologien har revelulsjonert hvordan vi markedsfører. Vi kan med få tastetrykk vise annonser til en hel verden, vi kan i samme system se kostnadene opp mot inntekter, vi bestemmer selv budsjettene vi vil bruke og vi kan over tid lære ved å selv teste hva som gir oss best resultater!
Google lar oss markedsføre mot personer vi vet aktivt søker etter produktene vi selger.
Sosiale medier lar oss vise annonser mot personer som vi vet er i målgruppen vår og interessert i det vi kommuniserer.
Vi bruker kun tid og penger på de som faktisk er sannsynlig å kjøpe fra oss.
performance marketing

Invester tid og penger bedre

Markedsføring kan være frustrerende når du har høye vekstmål du skal nå, det er mye prøving og feiling, og det er et eller annet som lugger, men du vet ikke helt hvor problemet ligger.
Den gode nyheten er at vi nå er inne i en ny æra der vi med rett strategi og teknologi, kan ta datadrevet markedsføringen til et nytt nivå. Den dårlige, er at landskapet er blitt mer komplisert og det krever å sette alt inn i et system.
Derfor har vi en rigg som fanger opp alle interaksjoner med potensielle kunder i henhold til personvern (uten å miste data), vi bruker algoritmer og målretningsverktøy til å treffe personer som er sannsynlig å være interessert, vi lager annonser som treffer de rette menneskene i hjertet og visualiserer alt i en kundereise i et live oversiktlig dashboard.
Vi kan se hvilke kanaler besøkende kommer fra  og hvilken annonse som gir flest kunder.
Vi kan treffe mennesker helt ned til 1 km rundt et område og vise annonser til personer som jobber som daglig leder i selskaper med over 100 ansatte.
Vi tester flere annonsebilder, videoer og tekster opp mot hverandre, og bruker pengene våre på de som gir oss best resultater.
testing i stories media
Vekstmodell

Et performance byrå som gir deg en edge i markedet

Etter å ha fått nasjonal og internasjonal anerkjennelse for metodikken vår, har vi bygget en egen vekstmodell som beviselig har gitt selskaper på kross av flere bransjer raske målbare resultater.
Den bygger på 1) hvordan du lager et produkt som er attraktivt for en gitt målgruppe, 2) hvordan du lager et budskap som fanger oppmerksomheten til de rette menneskene, 3) hvordan du finner de rette menneskene å vise budskapet ditt for, og 4) hvordan interesse og trafikk blir til betalende kunder.
Performance modellen er basert på og utviklet i samarbeid med noen av Norges største og raskest voksende merkevarer. Den gjør kompliserte prosesser om til en tydelig strategi og et rammeverk som kontinuerlig er med på å bygge en sterkere merkevare.
Annonsene våre ses av millioner nordmenn hvert år. Dataen brukes til videre læring for å ligge foran i markedet.
Vi har generert over 1 mrd kroner siste året og laget en enkel prosess for suksess.
Vi sporer og håndterer data på over 2,5 millioner norske brukere hvert år (med personvern i fokus).
markedsstrategi

Posisjoner deg for å skalere i markedet

For å bli markedsleder må du først finne ut hvilket marked du egentlig konkurrerer i.
Det gjør vi ved å lage en Performance-analyse. Dette er grunnmuren i en god markedsstrategi og avdekker blant annet: Potensiale i markeder, detaljert hvem som er interessert i det du selger, hvilke styrker du skal spille på, hva er dagens situasjon og hvor skal vi.
Ved bruk av datadrevet markedsføring hjelper vi deg også med å investere tid og penger i det som faktisk driver merkevaren din fremover. Du kan se det litt som å kjøpe aksjer. Vi hjelper deg putte pengene på det som bygger deg for fremtiden, analyserer veksten og sørger for at du får den høyeste avkastningen.
Analyse, bedre rapportering og datadrevne beslutninger.
Bruk av Google Ads, SEO og sosiale medier.
Optimalisering og testing av nettsider for flere salg (CRO).
rapportering markedsføring

Hvorfor er performance markedsføring effektivt?

Stories
Performance marketing
✅ Bare betale for de som er sannsynlig å kjøpe
✅ Betaler kun for de som klikker på annonsen
✅ Vi velger våre egne budsjetter (fra 10 kr)
✅ Treffe mennesker ned på 1km rundt et område
✅ Vi kan måle hvor mye vi får igjen for hver krone
✅ Vi kan investere pengene våre smartere
✅ Vi kan investere pengene våre smartere
✅ Vi bruker Google og sosiale medier hyppig
✅ Vi kan sette fokus på salg i kampanjene
Tradisjonell reklame
❌ Vi betaler for «alle» i et område
❌ Vi betaler estimert på visningene vi kan få
❌ Vi blir låst til større budsjetter vi må bruke
❌ Vi må markedsføre i et større område
❌ Vi investerer kun i «merkevarebygging»
❌ Vi kan ikke si eksakt hva som har gitt effekt
❌ Vi blir låst over lenger tid
❌ Vi må optimalisere på merkevarebygging
❌ Vi treffer «alle».
❌ Vi bruker TV og aviser sjeldnere enn tidligere
Samarbeid

Ta hårete ambisjoner om til en realitet

Èn av grunnene til at Stories Media er blitt et ettertraktet byrå for performance marketing, er at vi har en kultur for å være en tett samarbeidspartner.

Det forplikter oss til raskere responstid, god oppfølging, hjelp med oppgaver utover Performance marketing og mer forutsigbare avtaler.
Ingen adops eller ekstra kostnader.
Du eier kontoene selv og har alle tilganger.
Pilotperiode på 3 mnd for å se om vi er en match.
Vi tester revenue share prismodeller. Får du ingen effekt, betaler du heller ikke.

Vi skaper beviselige resultater.

Akademiet
Utdanning

Med Akademiet, gjennom tett samarbeid, vært med å bygge merkevaren over tid. Med hovedansvar for Google og YouTube-annonsering, utvikling av egenproduserte analyseverktøy og som sparringspartner, har vi fått en fantastisk utvikling.

Alan Walker
Musikk

Distribuering av musikk ved å lage en unik tone of voice, koordinering av globale samarbeidspartnere, samt hands-on håndtering av sosiale medier og globale spredningsstrategier.

Spond
Teknologi

Med Spond, har vi jobbet med vekststrategier og utvikling av tjenesten. Dette gjennom annonsering på SoMe og Google, analyse og sporing av brukere, etterfulgt av nøyaktig måling og rapportering på fremdrift.

Bertel O. Steen
Motor

For Bertel O. Steen Buskerud har vi bygget følgere på Facebook og Instagram ved å jobbe med produksjon, strategi og distribusjon av verdifullt innhold. Med 14 x i antall visninger og 3000 % økning i engasjement på sidene, har vi sammen med Bertel O. Steen bygget et engasjert samfunn, som skaper og pleier kundeforhold.

Instabank
Finans

Med et tett samarbeid med Instabank har vi hatt en strategisk godt partnerskap ved å dele kontor èn dag i uken. Med hovedansvar for Google-markedsføringen, samt bistand på web, CRO, SEO, kamapanjer og SoMe, har vi vært en del av et kreativt team i et raskt voksende innovativt selskap.

P4
Medie

For P4 har vi laget en overordnet sosiale medier strategi, samt utviklet systemer for å analysere og optimalisere de sosiale kanalene. Med strukturering av store datamengder til visualisering som kan gjøres om til håndfaste gjennomførbare strategier, har P4 verktøyene de trenger for å skape bedre kundeopplevelser på de sosiale plattformene.

Mer påfyll for raskere vekst?

Vil du høre mer om datadrevet markedsføring? La oss ta en prat!

Takk for meldingen! Vi kommer tilbake til deg.
Oops! Noe gikk galt ved innsendingen. Sjekk feltene over.
Akersbakken 37 A,
0172 Oslo,
Norge
954 44 768