Engasjer

Treff de som venter på å høre fra deg med sosiale medier.

Det er ingen markedsføringskanaler som har den samme dekningen for å nå ut til nye potensielle kunder som sosiale medier.
Samtidig, kan vi treffsikkert nå ut til de som er interessert i det vi selger, og engasjere dem med godt tilpasset innhold som de husker.
Det gjør sosiale medier til noen av de mest effektive og foretrukne markedsføringskanalene for å bygge merkevare, skape viktige relasjoner og få flere kunder.
Seriøst. Vi har over de siste årene sett hvordan sosiale medier kan transformere små og store bedrifter om det gjøres riktig. Det handler bare om å implementere rett strategi.
Inspirer: 80% av Norges befolkning bruker sosiale medier hver dag.
Engasjer: Vi får dimensjonen med engasjement i form av følgere, kommentarer, likes og delinger.
Konverter: Nå ut til potensielle kunder globalt med få tastetrykk.
Oppmerksomhet

Bli husket av potensielle kunder

Det har aldri vært mer støy i kommunikasjonen som det er i dag. Vi blir eksponert for tusenvis av annonser daglig, det er global oppvarming, vi får daglige oppdateringer fra venner og Kardashians slutter aldri å gå på skjermene.
Alt bunner ned til en ny valuta som alle kjemper om: Oppmerksomhet.
Sosiale medier er i kjernen av oppmerksomheten, men hvordan blir man én av de som blir lagt merke til?
Over tid har vi utarbeidet en performance metodikk for SoMe som lar oss gå fra kun “visninger” og “likes”, til rapportering på tall som faktisk driver selskaper fremover.
👋 Vi har forresten også fått anerkjennelse internasjonalt med en Facebook Casestudie, for arbeid med Meta-plattformene.
Sosiale medier bruker AI (kunstig intelligens) for å vise annonsene våre mot de rette personene.
Med mer relevant markedsføring får du lavere CPC (klikkpris) og CPM (visningspris).
Våre annonsekjøp har gitt bedre ROAS og lavere CPA.
SoMe byrå

Et byrå som gir deg en edge på SoMe

Med erfaring fra å jobbe med Norges største SoMe-plattformer og selv bygget opp et nettverk på over 100 000 følgere, har vi laget en tydelig prosess for hvordan brediftseiere og markedsførere kan skape vekst på sosiale medier.
Nøkkelen er å tilføre mer relevans og verdi enn andre på plattformene. Med andre ord, vi må produsere innhold for de vi prater til på sosiale medier (tilpasset hver kanal), kontinuerlig teste nytt innhold som er skapt for å trigge engasjement og plassere budskapet foran rett person til rett tid.
For å ta det “next level”, bruker vi også AI (kunstig intelligens) i samspill med data, for å lage bedre innhold som fanger oppmerksomheten.
Faktumet er at vi har sett at økt relevans kan kutte kostnaden per lead med 50% og øke salget med 100% (!).
Vi produserer innhold som engasjerer på sosiale medier.
Vi optimaliserer kanaler for å tiltrekke oss de rette følgerne.
Vi annonserer for å nå ut til et stort publikum, som er interessert i det vi selger.
SEO for some

Optimaliser for å bli funnet

Sosiale medier har utviklet seg fra å kun bli sett, til å også være et sted vi blir funnet.
Vi bruker SoMe som søkemotorer for å bygge bedriftsnettverk, finne nye opplevelser og gjøre research på produkter før vi kjøper.
Ved å sørge for at profilene og innholdet vi deler er søkemotoroptimalisert for sosiale medier, kan vi altså nå ut til et stort nytt publikum som aktivt leter etter oss.
Ved å kombinere vår erfaring innen YouTube, Google Ads, SEO og sosiale medier har vi satt sammen en prosess som har hjulpet selskaper med å lage smartere innhold som gi raskere effekt på plattformene.
Søk på YouTube: YouTube er den andre største søkemotoren i verden (etter Google) og besøkes av 39% av nordmenn YouTube hver dag (2023).
Søk på andre sosiale medier: 40% av unge sier de bruker Tiktok og Instagram som en søkemotor.
Ingen krav til budsjetter: Fortell en hel verden hva vi gjør, bygge autoritet og tilføre verdi.
Samarbeid

Ta hårete ambisjoner om til en realitet

Èn av grunnene til at Stories Media er blitt et ettertraktet byrå på sosiale medier, er at vi har en kultur for å være en tett samarbeidspartner.
Det forplikter oss til raskere responstid, god oppfølging, hjelp med oppgaver utover SoMe og mer forutsigbare avtaler.
Med en performance-tankegang, har vi også fokus på rapportering av effekt, som sikrer arbeid basert på tall som er viktige for selskapet.
Vi dekker alle systemer og vi har ingen adops.
Du eier kontoen selv og har alle tilganger.
Pilotperiode på 3 mnd for å se om vi er en match.

Vi skaper beviselige resultater.

Akademiet
Utdanning

Med Akademiet, gjennom tett samarbeid, vært med å bygge merkevaren over tid. Med hovedansvar for Google og YouTube-annonsering, utvikling av egenproduserte analyseverktøy og som sparringspartner, har vi fått en fantastisk utvikling.

Alan Walker
Musikk

Distribuering av musikk ved å lage en unik tone of voice, koordinering av globale samarbeidspartnere, samt hands-on håndtering av sosiale medier og globale spredningsstrategier.

Spond
Teknologi

Med Spond, har vi jobbet med vekststrategier og utvikling av tjenesten. Dette gjennom annonsering på SoMe og Google, analyse og sporing av brukere, etterfulgt av nøyaktig måling og rapportering på fremdrift.

Bertel O. Steen
Motor

For Bertel O. Steen Buskerud har vi bygget følgere på Facebook og Instagram ved å jobbe med produksjon, strategi og distribusjon av verdifullt innhold. Med 14 x i antall visninger og 3000 % økning i engasjement på sidene, har vi sammen med Bertel O. Steen bygget et engasjert samfunn, som skaper og pleier kundeforhold.

Instabank
Finans

Med et tett samarbeid med Instabank har vi hatt en strategisk godt partnerskap ved å dele kontor èn dag i uken. Med hovedansvar for Google-markedsføringen, samt bistand på web, CRO, SEO, kamapanjer og SoMe, har vi vært en del av et kreativt team i et raskt voksende innovativt selskap.

P4
Medie

For P4 har vi laget en overordnet sosiale medier strategi, samt utviklet systemer for å analysere og optimalisere de sosiale kanalene. Med strukturering av store datamengder til visualisering som kan gjøres om til håndfaste gjennomførbare strategier, har P4 verktøyene de trenger for å skape bedre kundeopplevelser på de sosiale plattformene.

Mer påfyll for raskere vekst?

Vil du høre mer? La oss ta en prat!

Takk for meldingen! Vi kommer tilbake til deg.
Oops! Noe gikk galt ved innsendingen. Sjekk feltene over.
Akersbakken 37 A,
0172 Oslo,
Norge
954 44 768