Stories Media er et spesialistbyrå i Oslo og Drammen, som hjelper byråer, internasjonale selskaper og merkevarer som har et stort potensiale for vekst, med å bygge kjennskap, konvertere trafikk og skape følgervekst, ved bruk av sosiale medier og Google-markedsføring.

Hvorfor vil mange jobbe med oss? Vi har over tid utarbeidet en prosess, som har hjulpet selskaper i flere bransjer å oppnå fantastiske resultater. Vi liker derfor å kalle vår modell for en suksessoppskrift for vekst. I kombinasjon med egenutviklede systemer og mennesker som selv har bygget egne suksessfulle merkevarer, har vi funnet den perfekte kombinasjonen av kreativitet og gjennomføring.

For oss, er det viktig å jobbe tettere med selskaper, for å virkelig forstå det vi skal å selge. Vi bruker avansert kommunikasjonsmetodikk og setter høye krav til våre samarbeid, for at vi sammen skal oppnå vekst.

Vil du vite mer om vår metodikk og er klar til å ta merkevaren din et steg videre?

“Vi har utviklet en prosess som har gitt oss over 100 000 følgere, internasjonal annerkjennelse og omtaler som noen av de beste i Norge på annonsering. Nå ønsker vi å ta dette ut til flere merkevarer"
Henrik Nygård
CEO & marketing ekspert

Hvordan jobber vi?

Akademiet
Utdanning

Med Akademiet, gjennom tett samarbeid, vært med å bygge merkevaren over tid. Med hovedansvar for Google og YouTube-annonsering, utvikling av egenproduserte analyseverktøy og som sparringspartner, har vi fått en fantastisk utvikling.

Alan Walker
Musikk

Distribuering av musikk ved å lage en unik tone of voice, koordinering av globale samarbeidspartnere, samt hands-on håndtering av sosiale medier og globale spredningsstrategier.

Spond
Teknologi

Med Spond, har vi jobbet med vekststrategier og utvikling av tjenesten. Dette gjennom annonsering på SoMe og Google, analyse og sporing av brukere, etterfulgt av nøyaktig måling og rapportering på fremdrift.

Bertel O. Steen
Motor

For Bertel O. Steen Buskerud har vi bygget følgere på Facebook og Instagram ved å jobbe med produksjon, strategi og distribusjon av verdifullt innhold. Med 14 x i antall visninger og 3000 % økning i engasjement på sidene, har vi sammen med Bertel O. Steen bygget et engasjert samfunn, som skaper og pleier kundeforhold.

Instabank
Finans

Med et tett samarbeid med Instabank har vi hatt en strategisk godt partnerskap ved å dele kontor èn dag i uken. Med hovedansvar for Google-markedsføringen, samt bistand på web, CRO, SEO, kamapanjer og SoMe, har vi vært en del av et kreativt team i et raskt voksende innovativt selskap.

P4
Medie

Vi har laget for P4 en overordnet sosiale medier strategi, samt utviklet systemer for å analysere og optimalisere de sosiale kanalene. Med strukturering av store datamengder til visualisering som kan gjøres om til håndfaste gjennomførbare strategier, har P4 verktøyene de trenger for å skape bedre kundeopplevelser på de sosiale plattformene.

Vårt team

Simen Øyen
Simen Øyen
Innholdsprodusent
Sara Sofie Haukås
Sara Sofie Haukås
Sosiale medier-ekspert
Andrè Perry Heggdal
Andrè Perry Heggdal
Google-spesialist
Linn Dalvor Engen
Linn Dalvor Engen
Digital rådgiver
Synne Alnes Vindenes
Synne Alnes Vindenes
Performance-spesialist
Anders Nordermoen
Anders Nordermoen
Innholdsprodusent (partner)
Jarand Landmark
Jarand Landmark
Kreativleder (partner)
Henrik Nygård
Henrik Nygård
CEO / Social og digital media ekspert
Vi ansetter!
Hei der! interessert i å bli en del av vårt team?