Spesialistbyrå

Et performance byrå i Oslo-området

Vi hjelper byråer, internasjonale selskaper og merkevarer som har et stort potensiale for vekst med performance marketing.
Etter lang erfaring med performance og skalering av egne merkevarer, har vi en endeløs søken etter å skape disrupsjon i hvordan merkevarer og forbrukere snakker sammen.
Hos oss har vi stort fokus på at alle skal ha det bra på jobb ved å tilby spennende karrieremuligheter, rom for utvikling og et arbeidsmiljø som jobber for hverandre. Vi vet at det resulterer i mer trivsel i hverdagen og bedre resultater for de jobber for.
Bygg kjennskap
Konverter trafikk
Raskere følgervekst
Hva gjør oss til et ettertraktet performance byrå?

Vi bruker vår egen vekstmodell

Vi har over tid utarbeidet en prosess, som har hjulpet selskaper i flere bransjer å oppnå fantastiske resultater.
Ved å kombinere vekststrategi, analyser, produksjon, distribusjon og bistand til å måle alle aktiviteter, gjør vi smartere investeringer for selskapene vi jobber med.
I kombinasjon med egenutviklede systemer og mennesker som selv har bygget egne suksessfulle merkevarer, har vi funnet den perfekte kombinasjonen av kreativitet og gjennomføring.
Fokus på samarbeid

La oss skape veksten sammen som et team

Vi omtaler ikke de vi jobber for som "kunder", men "samarbeidspartnere". For oss, er det viktig å jobbe tettere med selskaper for å virkelig forstå det vi skal å selge.
Prosessen og metodikken er derfor tilpasset for å være mer transparent med åpen rapportering. Selskapene sitter også selv med eierskap til det som produseres.
Ingen adops
En fast og forutsigbar samarbeidsavtale
Tettere oppfølging - som om vi er en del av teamet
Konkret rådgivning for hvordan du oppnår resultater
henrik stories media
“Vi har utviklet en prosess som har gitt oss over 100 000 følgere, internasjonal annerkjennelse og omtaler som noen av de beste i Norge på annonsering. Nå ønsker vi å ta dette ut til flere merkevarer"
Henrik Nygård
CEO & marketing ekspert

Vi skaper beviselige resultater.

Akademiet
Utdanning

Med Akademiet, gjennom tett samarbeid, vært med å bygge merkevaren over tid. Med hovedansvar for Google og YouTube-annonsering, utvikling av egenproduserte analyseverktøy og som sparringspartner, har vi fått en fantastisk utvikling.

Alan Walker
Musikk

Distribuering av musikk ved å lage en unik tone of voice, koordinering av globale samarbeidspartnere, samt hands-on håndtering av sosiale medier og globale spredningsstrategier.

Spond
Teknologi

Med Spond, har vi jobbet med vekststrategier og utvikling av tjenesten. Dette gjennom annonsering på SoMe og Google, analyse og sporing av brukere, etterfulgt av nøyaktig måling og rapportering på fremdrift.

Bertel O. Steen
Motor

For Bertel O. Steen Buskerud har vi bygget følgere på Facebook og Instagram ved å jobbe med produksjon, strategi og distribusjon av verdifullt innhold. Med 14 x i antall visninger og 3000 % økning i engasjement på sidene, har vi sammen med Bertel O. Steen bygget et engasjert samfunn, som skaper og pleier kundeforhold.

Instabank
Finans

Med et tett samarbeid med Instabank har vi hatt en strategisk godt partnerskap ved å dele kontor èn dag i uken. Med hovedansvar for Google-markedsføringen, samt bistand på web, CRO, SEO, kamapanjer og SoMe, har vi vært en del av et kreativt team i et raskt voksende innovativt selskap.

P4
Medie

For P4 har vi laget en overordnet sosiale medier strategi, samt utviklet systemer for å analysere og optimalisere de sosiale kanalene. Med strukturering av store datamengder til visualisering som kan gjøres om til håndfaste gjennomførbare strategier, har P4 verktøyene de trenger for å skape bedre kundeopplevelser på de sosiale plattformene.

Vårt team

Andreas Løken
Andreas Løken
COO / Vekstrådgiver
Henrik Nygård
Henrik Nygård
Daglig leder og Performance marketing ekspert
Synne Alnes Vindenes
Synne Alnes Vindenes
Performance-spesialist
Andrè Perry Heggdal
Andrè Perry Heggdal
Google-spesialist
Simen Øyen
Simen Øyen
Innholdsprodusent
Vi ansetter!
Hei der! Interessert i å bli en del av vårt team?