Innblikk i hvordan vi jobber

Instabank

Gjennom et tett samarbeid og godt strategisk partnerskap med Instabank, er vi en totalleverandør av vekst med Performance Marketing. Dette innebærer blant annet vekststrategi, Google Ads, CRO, SEO, innholdsproduksjon og sosiale medier. Som en del av et kreativt team, er vi med å utvikle et rasktvoksende innovativt selskap.

B2C
B2B
Bank og finans

Konstel

Som et elektrokonsern med over 1,6 milliarder i omsetning er Stories Media en tett samarbeidspartner med Konstel om innføring av Performance Marketing i konsernet. Dette inkluderer blant annet innsamling og aggregering av data for smartere beslutninger, innføring av performance kanaler på lokalt og tett sparring for videre vekst.

B2C
B2B
Rekruttering
Bygg og anlegg

Akademiet

Som en totalleverandør av Performance Marketing for Akademiet, har vi gjennom et langvarig tett samarbeid, vært med å bygge Norges beste skole over tid. Med hovedansvar for Google Ads, SEO, YouTube-annonsering, dataanalyse, CRO og som sparringspartner, har vi fått en fantastisk utvikling.

B2C
Utdanning
Ecommerce

Danske Bank

Med strategisk rådgivning, analyse og innholdsproduksjon jobbet vi tett med Danske Bank sin sosiale medier-strategi. I en tøff konkurranseutsatt industri, laget vi en konkret prosess for hvordan vi fanger oppmerksomheten med influencerbasert markedsføring (Danske Bank Cecilie).

B2C
Bank og finans

Stories Media: Bruk av Reels

Med en “handling før prat”-tilnærming tester Stories Media ukentlig nye strategier for å gi selskaper det siste innenfor performance marketing. Med en tidligere suksessfull kampanje (ost på tacoen) på Facebook og Instagram, testet vi nå 10 vertikale videoer for Reels. Video utklasset resultatene til generelle annonser og ga en ekstrem vekst i antall leads for det samme budsjettet!

B2B
Performance marketing

AssisterMeg

Som totalleverandør av performance marketing for AssisterMeg, hjelper vi med rekruttering av assistenter og matche dem med de som søker BPA (Brukerstyrt personlig assistanse). Med Google Ads, SEO, sosiale medier, dataanalyse og sparring, har vi et tett samarbeid for vekst.

B2C
Rekruttering
Helsetjenester

Firi

Som nordens største kryptobørs, er sosiale medier noen av de viktigste kanalene for deling av kunnskap og fange oppmerksomheten til et potensielt stort publikum. Gjennom tett samarbeid med Firi laget vi en kanalstrategi, produserte innhold (for sosiale medier) og distribuerte innholdet til plattformene.

B2C
Bank og finans

Lexplore

Med nyskapende AI-teknologi, jobbet vi med en go to market strategi for Lexplore i det nordiske og europeiske markedet, samt etablering av selskapet i USA. Med performance-metodikken jobbet vi med datanalyse, CRM, sosiale medier og produksjon av innhold.

B2B
Utdanning
Tech

Digisure

Med innovasjon innen forsikringsløsninger for flere industriledere i norden, er vi en tett samarbeidspartner for å fornye forsikringsmarkedet. Gjennom datanalyse, datainnsamling og performance strategi, skaper vi verdi ved å gi mer innsikt for Digisure og deres partnere.

B2B
Finans
Tech

ebber

Med egen norskutviklet teknologi, fornyer ebber rekrutteringsmarkedet med smartere algoritmebaserte anbefalinger i rekrutteringsprosessen. Som en tett samarbeidspartner og totalleverandør av Performance Marketing, bidrar vi med strategi, merkevarebygging og vekst for selskapet.

B2B
Rekruttering
Tech

Stories Media: Fra prat til handling på SoMe

I Stories Media har vi en mentalitet for at vi ikke kan varmt anbefale strategier vi ikke gjør selv. Derfor produserer vi over 30x innhold hver mnd og poster til sosiale medier hver dag. Med over 150 000 organiske visninger hver måned, har vi bygget et nettverk av engasjerte følgere.

B2B
Performance marketing

Legevakt Vest

Med fokus på økt effektivisering av markedsføring, har vi jobbet tett med Legevakt Vest som en totalleverandør av Performance Marketing. Med Google Ads, sosiale medier, dataanalyse, SEO og innholdsproduksjon, er vi med å bygge et rasktvoksende konsern innen helsetjenester.

B2C
B2B
Helsetjenester

Jussystemer

Sammen med et av de ledende selskapene innen teknologi (software) for advokater, har vi med Performance-metodikken bygget norges største kursportal for advokater. Dette med en strategisk tilnærming med en kombinasjon av sosiale medier, Google, nettside- og innholdsproduksjon.

B2B
Tech

P4

For P4 har vi laget en overordnet sosiale medier strategi, samt utviklet systemer for å analysere og optimalisere de sosiale kanalene. Med strukturering av store datamengder til visualisering som kan gjøres om til håndfaste gjennomførbare strategier, har P4 verktøyene de trenger for å skape bedre kundeopplevelser på de sosiale plattformene.

B2C
Underholdning

Conexus

Som et verdensledende Edtech-selskap med bruk av skoledata, hadde vi et tett samarbeid om hvordan teknologi kan hjelpe flere elever i skolen. Med dataanalyse, Google Ads, YouTube-markedsføring og sosiale medier, jobbet vi ett med Conexus for innføring av Performance-metodikken.

B2B
Utdanning
Tech

Skimore

I samarbeid med Skimore og byrå, sørget vi for høy standard for hvordan selskapet jobber med datainnsamling og dataanalyse. Dette gjør vi med integrasjon av systemer som Google Analytics, Google Tag Manager og annonseplattformer. Med god data, kan selskapet ta bedre beslutninger basert på besøkende på nettstedet.

B2C
Sport og fritid

Aurlands

Som et av Norges mest historiske skomerker, samarbeidet vi for å fortelle historien i det norske og internasjonale markedet. Med tett samarbeid, jobbet vi med koordinering av samarbeidspartnere, dataanalyse og sosiale medier for å bygge oppmerksomhet rundt merkevaren.

B2C
Ecommerce

K-391

K-391 er en Norges mest strømmende artister og produserer musikk for verdensstjerner som Wycleef Shean og Alan Walker. Sammen med Mer Management laget vi strategi for større spredning og oppmerksomhet for nye lanseringer med sosiale medier.

B2C
Underholdning

Fliteless

I samarbeid med noen av Norges fremste på sko og tekstilindustrien, lanserte vi “dressko med demping” i det norske markedet. Med bruk av performance marketing-kanaler, digitalanalyse og sparring, økte vi salget i nettbutikken.

B2C
Ecommerce

Ravnsborg Gartneri og Hagesenter

Som en av Holmsbu sine pærler, er Ravnsborg Hagesenter en opplevelse å besøke på sommerhalvåret. Med innholdsproduksjon for sosiale medier, deling av innhold som viser opplevelsen og strategi for sosiale medier, skapte vi stort engasjement og økte besøk til gartneriet.

B2C
Fritid
Lokalt
Kan vi være en bra match?