Vekst for merkevarer som fortjener å bli sett

Vi har raffinert en suksessoppskrift basert på tett samarbeid med flere av Norges største og mest lovende merkevarer.

Søkemotoroptimalisering

Interesser de som leter etter deg.

Med 7 av 10 som bruker søkemotorene for å finne informasjon før de kjøper et produkt eller tjeneste, er optimalisering av søkemotorer som Google, Bing og YouTube en av de mest sentrale delene i en komplett vekststrategi.
Ved å gjøre tekniske analyser av nettstedet, lage en innholdsstrategi og plan for lenkebygging, utvikler vi en konkret gjennomføringsplan som øker synligheten i søkemotorene og samtidig forbedrer brukeropplevelsene på nettstedet.
Etter tett samarbeid med mindre rasktvoksende selskaper og store internasjonale merkevarer, tilpasser vi strategiene til hvor man er på vekstskalaen.
Innholdsproduksjon

Smartere innhold, mer effektivt.

Vi har en hårete ambisjon om å gi deg 10x økte resultater, 30x flere produksjoner og 75% reduksjon i kostnader, ved å lage smartere innhold mer effektivt.
Vi jobber også hver dag for å gi deg verktøyene som gir en edge ovenfor konkurrentene dine. Derfor har vi laget våre egne systemer som automatisk finner hvilket innhold som har høyest sannsynlighet for å engasjere målgruppen din.
Innholdet produserer av spesialister som selv sitter tett på data og utviklingen på plattformene. Det sikrer oss mer relevans og at personene vi vil treffe faktisk vil se innholdet de får fra oss.
Deling på sosiale medier

Engasjer de som deler din interesse.

Etter å ha jobbet med noen av Norges største profiler på sosiale medier og selv bygget opp et følgernettverk med over 100 000 følgere, har vi syretestet strategier mellom himmel og jord, og sitter nå igjen med en konkret vekstprosess som hjelper merkevarer å skille seg ut i en tøff konkurranse om oppmerksomheten.
Vi bruker blant annet våre egne systemer til å aggregere store datagrunnlag, for å avdekke hvilket innhold som har en større sannsynlighet for å gå viralt.
Med smart innholdsproduksjon, tilpasset deling til hver plattform, vekststrategi og resultatbasert fokus, øker vi sannsynligheten for følgervekst og bygger sterke merkevarer med sosiale medier.
Landingssider

En plattform som faktisk gir kunder.

Produksjon av nettsider er ofte en svært tidkrevende og kostbar prosess for selskaper. Selv om investeringen i timer og kroner er stor, er mange misfornøyd kort tid etter løsningen er levert.
Vi laget derfor et nytt konsept som endrer måten merkevarer kjøper nettsider på.
0 kr i oppstartskostand som reduserer risiko for kjøper.
En plattform som kontinuerlig utvikles for mer salg.
Sider laget av spesialister på digitalt salg.

Vi skaper beviselige resultater.

Akademiet
Utdanning

Med Akademiet, gjennom tett samarbeid, vært med å bygge merkevaren over tid. Med hovedansvar for Google og YouTube-annonsering, utvikling av egenproduserte analyseverktøy og som sparringspartner, har vi fått en fantastisk utvikling.

Alan Walker
Musikk

Distribuering av musikk ved å lage en unik tone of voice, koordinering av globale samarbeidspartnere, samt hands-on håndtering av sosiale medier og globale spredningsstrategier.

Spond
Teknologi

Med Spond, har vi jobbet med vekststrategier og utvikling av tjenesten. Dette gjennom annonsering på SoMe og Google, analyse og sporing av brukere, etterfulgt av nøyaktig måling og rapportering på fremdrift.

Bertel O. Steen
Motor

For Bertel O. Steen Buskerud har vi bygget følgere på Facebook og Instagram ved å jobbe med produksjon, strategi og distribusjon av verdifullt innhold. Med 14 x i antall visninger og 3000 % økning i engasjement på sidene, har vi sammen med Bertel O. Steen bygget et engasjert samfunn, som skaper og pleier kundeforhold.

Instabank
Finans

Med et tett samarbeid med Instabank har vi hatt en strategisk godt partnerskap ved å dele kontor èn dag i uken. Med hovedansvar for Google-markedsføringen, samt bistand på web, CRO, SEO, kamapanjer og SoMe, har vi vært en del av et kreativt team i et raskt voksende innovativt selskap.

P4
Medie

For P4 har vi laget en overordnet sosiale medier strategi, samt utviklet systemer for å analysere og optimalisere de sosiale kanalene. Med strukturering av store datamengder til visualisering som kan gjøres om til håndfaste gjennomførbare strategier, har P4 verktøyene de trenger for å skape bedre kundeopplevelser på de sosiale plattformene.

+250m
Spend investert
+1mrd
Inntekter generert
+5m
Visninger hver mnd
+1m
Håndtering av følgere
Kan vi være en bra match?