Inntekter

Raskere vekst med markedsføring i søkemotorene

Med rett strategi for Google og Bing-annonsering, kan det bli de mest verdifulle plattformene i markedsstrategien din. Søkemotorene kan stå for over 50% av inntektene som genereres fra digitale kanaler.
Seriøst. Etter å ha investert +200 millioner kroner i Google, har vi sett hvordan rett metodikk gir en eksplosjon i kundevekst, leads og merkevarekjennskap.
Visste du at du kan bygge et selskap med kun Google-plattformene?
Betal kun for de som er interessert med treffsikker annonsering.
Konverter potensielle kunder globalt med video, bilder og tekstannonser.
Konkurransefordel

Kjøp smartere og ikke flere annonser

I en verden hvor vi har komplekse kjøpsreiser, automatisering, økende klikkpriser og en brutal konkurranse mellom 10 aktører i samme marked, handler det om å skille seg ut for stjele oppmerksomheten til de rette menneskene.
Vi laget derfor en prosess som lar deg kjøpe mer av den gode trafikken, slik at du med de samme budsjettene kan få flere verdifulle leads og potensielle kunder.
Psst. andre har snakket om oss som noen av de ledende på Google Ads.
God annonsering gir bedre kvalitetspoeng og større oppmerksomhet.
Du får en lavere CPC (klikkpris) og CPM (visninger).
Du får annonseplasseringer som gir en høyere avkastning med lavere CPA og bedre ROAS.
testing i stories media
Googe byrå

Et Google byrå som gir deg en edge i markedet

Når vi kombinerte vår erfaring fra Norges største og raskest voksende merkevarer på Google Ads med egen teknologi, fikk vi en ny vekstmodell som ga oss raskere resultater og en edge i det norske og internasjonale markedet.
Vi har også blant annet laget en algoritme som lar oss kjøpe annonser mer effektivt, et attribusjonssystem for å forstå kundereisen, smartere kjøp av søkeord og bruk av predikasjonsmodeller for å ligge foran markedet.
Derfor laget vi en ny metodikk som har fokus på:
Booster salget i nettbutikker.
Tar tech-selskaper ut i verden.
Selskaper som vil bli markedsleder.
Profitt

Større profitt med smartere plasseringer

For å ta Google Ads et steg lenger bruker vi egenutviklede programmer og systemer, som lar oss bruke mer tid på det som driver vekst.
En av nøklene til suksess, er å gjøre flere gode beslutninger basert på data. Derfor gir vi også live rapporter, som lar selskaper daglig følge utviklingen, avdekke nye muligheter, ha full kontroll over investeringer og agere raskere på viktige trender.
Ligg foran markedet med predikasjon.
Invester bedre i kundereisen.
Automatisering for effektiv tidsbruk.
Samarbeid

Ta hårete ambisjoner om til en realitet

Èn av grunnene til at Stories Media er blitt et ettertraktet byrå for Google Ads, er at vi har en kultur for å være en tett samarbeidspartner.

Det forplikter oss til raskere responstid, god oppfølging, hjelp med oppgaver utover Google Ads og mer forutsigbare avtaler.
Ingen adops eller ekstra kostnader.
Du eier kontoen selv og har alle tilganger.
Pilotperiode på 3 mnd for å se om vi er en match.

Vi skaper beviselige resultater.

Akademiet
Utdanning

Med Akademiet, gjennom tett samarbeid, vært med å bygge merkevaren over tid. Med hovedansvar for Google og YouTube-annonsering, utvikling av egenproduserte analyseverktøy og som sparringspartner, har vi fått en fantastisk utvikling.

Alan Walker
Musikk

Distribuering av musikk ved å lage en unik tone of voice, koordinering av globale samarbeidspartnere, samt hands-on håndtering av sosiale medier og globale spredningsstrategier.

Spond
Teknologi

Med Spond, har vi jobbet med vekststrategier og utvikling av tjenesten. Dette gjennom annonsering på SoMe og Google, analyse og sporing av brukere, etterfulgt av nøyaktig måling og rapportering på fremdrift.

Bertel O. Steen
Motor

For Bertel O. Steen Buskerud har vi bygget følgere på Facebook og Instagram ved å jobbe med produksjon, strategi og distribusjon av verdifullt innhold. Med 14 x i antall visninger og 3000 % økning i engasjement på sidene, har vi sammen med Bertel O. Steen bygget et engasjert samfunn, som skaper og pleier kundeforhold.

Instabank
Finans

Med et tett samarbeid med Instabank har vi hatt en strategisk godt partnerskap ved å dele kontor èn dag i uken. Med hovedansvar for Google-markedsføringen, samt bistand på web, CRO, SEO, kamapanjer og SoMe, har vi vært en del av et kreativt team i et raskt voksende innovativt selskap.

P4
Medie

For P4 har vi laget en overordnet sosiale medier strategi, samt utviklet systemer for å analysere og optimalisere de sosiale kanalene. Med strukturering av store datamengder til visualisering som kan gjøres om til håndfaste gjennomførbare strategier, har P4 verktøyene de trenger for å skape bedre kundeopplevelser på de sosiale plattformene.

Mer påfyll for raskere vekst?

Vil du høre mer? La oss ta en prat!

Takk for meldingen! Vi kommer tilbake til deg.
Oops! Noe gikk galt ved innsendingen. Sjekk feltene over.
Akersbakken 37 A,
0172 Oslo,
Norge
954 44 768