Erstatt🤞med 🙌

Erstatt prøving med en konkret vekstplan

Vi lager innhold som har en høy sannsynlighet for å engasjere, bruker kanaler som treffer de riktige menneskene til rett tid og sørger for å ta de som er interessert om til faktiske kunder.
Vi har allerede tatt oss av prøvingen, slik at du kan raskere nå målene du har satt deg for vekst.
Annonsene våre ses av millioner av nordmenn hvert år.
Vi selger produkter for over én milliard årlig.
Vi har ved flere anledninger tatt norske selskaper internasjonalt.

Vekst for merkevarer som fortjener å bli sett

Vi har raffinert en suksessoppskrift basert på tett samarbeid med flere av Norges største og mest lovende merkevarer.

Rådgivning

noen å sparre med.

Etter å ha jobbet tett med flere fantastiske team over tid, har vi opparbeidet oss en unik innsikt i hvordan rasktvoksende selskaper opererer.
Vi sikrer at investeringene skaper vekst på en trygg og forsvarlig måte, og bidrar til å lage strategien som skaper kortsiktige og langsiktige resultater.
Basert på våre tidligere erfaringer, har vi nå utviklet en modell som gir en mer konkret og oversiktlig prosess for vekst.
Sporing og måling

Beslutninger basert på data.

Uten å vite hva brukerne gjør på nettsiden vår eller hvem som er interessert i å kjøpe det vi selger, jobber vi i blinde.
Derfor setter vi opp sporing på nettsider (og applikasjoner), integrerer mot CRM, og lager et rammeverk for hvordan merkevarer bedre forstår hvordan de gjør smartere investeringer.
testing i stories media
Optimalisere

En optimaliserende tankegang.

Vi vet at verden ikke er perfekt, men at den kan optimaliseres ved hjelp av nytenkning og kreativitet. Det samme gjelder for kommunikasjonen din.
Vi har derfor laget et rammeverk for å kontinuerlig skape bedre resultater over tid, ved å A/B-teste, analysere brukeradferd og se hvorfor kundene våre ønsker å handle hos oss.
Ved å optimalisere landingssiden, kommunikasjonen, annonsene, produkter og kanalene vi investerer i, kan vi med andre ord få raskere vekst uten å måtte øke budsjettene.

Vi skaper beviselige resultater.

Akademiet
Utdanning

Med Akademiet, gjennom tett samarbeid, vært med å bygge merkevaren over tid. Med hovedansvar for Google og YouTube-annonsering, utvikling av egenproduserte analyseverktøy og som sparringspartner, har vi fått en fantastisk utvikling.

Alan Walker
Musikk

Distribuering av musikk ved å lage en unik tone of voice, koordinering av globale samarbeidspartnere, samt hands-on håndtering av sosiale medier og globale spredningsstrategier.

Spond
Teknologi

Med Spond, har vi jobbet med vekststrategier og utvikling av tjenesten. Dette gjennom annonsering på SoMe og Google, analyse og sporing av brukere, etterfulgt av nøyaktig måling og rapportering på fremdrift.

Bertel O. Steen
Motor

For Bertel O. Steen Buskerud har vi bygget følgere på Facebook og Instagram ved å jobbe med produksjon, strategi og distribusjon av verdifullt innhold. Med 14 x i antall visninger og 3000 % økning i engasjement på sidene, har vi sammen med Bertel O. Steen bygget et engasjert samfunn, som skaper og pleier kundeforhold.

Instabank
Finans

Med et tett samarbeid med Instabank har vi hatt en strategisk godt partnerskap ved å dele kontor èn dag i uken. Med hovedansvar for Google-markedsføringen, samt bistand på web, CRO, SEO, kamapanjer og SoMe, har vi vært en del av et kreativt team i et raskt voksende innovativt selskap.

P4
Medie

For P4 har vi laget en overordnet sosiale medier strategi, samt utviklet systemer for å analysere og optimalisere de sosiale kanalene. Med strukturering av store datamengder til visualisering som kan gjøres om til håndfaste gjennomførbare strategier, har P4 verktøyene de trenger for å skape bedre kundeopplevelser på de sosiale plattformene.

+250m
Spend investert
+1mrd
Inntekter generert
+5m
Visninger hver mnd
+1m
Håndtering av følgere
Kan vi være en bra match?