Vekst for merkevarer som fortjener å bli sett

Vi har raffinert en suksessoppskrift basert på tett samarbeid med flere av Norges største og mest lovende merkevarer.

analyser fra stories media
Analyse

Data kombinert med spisskompetanse.

I Stories Media lager vi kommunikasjon som treffer målgruppen i hjertet.
Med over 100 datakilder, finner vi informasjon om hvem potensielle kunder er, hva de interesserer seg for, hvordan de interagerer med merkevarer og hva de faktisk bryr seg om, for å finne ut hvordan vi kan stå ut i et marked.
Best av alt, er at vi jobber hver dag for å gjøre prosessene våre smartere og vi allerede har automatisert flere deler av datainnhentingen. Det lar oss jobbe enda raskere og levere bedre resultater for alle som jobber med oss.
Avdekke muligheter

Se muligheter som ikke alle ser.

For å lykkes med en strategi, trenger man en god plan. Derfor har vi laget flere analyserapporter som hjelper merkevarer med å finne ut hvor de er i dag og en konkret plan for hva de må gjøre for å ta det neste steget.
Det inkluderer blant annet hvilket innhold man bør produsere for å rangere bedre i søkemotorene, hva som har en høy sannsynlighet for å engasjere mennesker i sosiale medier og en konkret strategi for hvordan du generer flere følgere raskere.
Kan en analyse hjelpe deg med å ta steget videre? 
rapportering markedsføring
automatisering i stories media
Egne systemer

Jobb smartere og ikke mer.

Ved å automatisere oppgaver, lar vi deg jobbe med med det som skaper de gode resultatene for merkevaren din.
Vi har bygget dynamiske dashboards som holder deg oppdatert på pulsen til selskapet, verktøy som lar oss overvåke konkurrerende selskaper og hva de lykkes med, et eget attribusjonssystem for bedre måling og vi lager egne systemer (scripts/API) til annonseplattformene.
Har vi jobbet sammen over tid, lager vi også tilpassede programmer og systemer som effektiviserer de interne prosessene.
Dynamiske dashboards for alle kanaler og overvåking av konkurrenter.
Vi gjør om store datamengder til handlinger og henter ut data på hva konkurrentene dine har suksess med.
Vi har laget egne systemer som lar oss by automatisk i Google Ads basert på kurssvigninger på børsen eller tilpasse synligheten basert på været.

Vi skaper beviselige resultater.

Akademiet
Utdanning

Med Akademiet, gjennom tett samarbeid, vært med å bygge merkevaren over tid. Med hovedansvar for Google og YouTube-annonsering, utvikling av egenproduserte analyseverktøy og som sparringspartner, har vi fått en fantastisk utvikling.

Alan Walker
Musikk

Distribuering av musikk ved å lage en unik tone of voice, koordinering av globale samarbeidspartnere, samt hands-on håndtering av sosiale medier og globale spredningsstrategier.

Spond
Teknologi

Med Spond, har vi jobbet med vekststrategier og utvikling av tjenesten. Dette gjennom annonsering på SoMe og Google, analyse og sporing av brukere, etterfulgt av nøyaktig måling og rapportering på fremdrift.

Bertel O. Steen
Motor

For Bertel O. Steen Buskerud har vi bygget følgere på Facebook og Instagram ved å jobbe med produksjon, strategi og distribusjon av verdifullt innhold. Med 14 x i antall visninger og 3000 % økning i engasjement på sidene, har vi sammen med Bertel O. Steen bygget et engasjert samfunn, som skaper og pleier kundeforhold.

Instabank
Finans

Med et tett samarbeid med Instabank har vi hatt en strategisk godt partnerskap ved å dele kontor èn dag i uken. Med hovedansvar for Google-markedsføringen, samt bistand på web, CRO, SEO, kamapanjer og SoMe, har vi vært en del av et kreativt team i et raskt voksende innovativt selskap.

P4
Medie

For P4 har vi laget en overordnet sosiale medier strategi, samt utviklet systemer for å analysere og optimalisere de sosiale kanalene. Med strukturering av store datamengder til visualisering som kan gjøres om til håndfaste gjennomførbare strategier, har P4 verktøyene de trenger for å skape bedre kundeopplevelser på de sosiale plattformene.

+250m
Spend investert
+1mrd
Inntekter generert
+5m
Visninger hver mnd
+1m
Håndtering av følgere
Kan vi være en bra match?