Våre folk 👋

Andreas Løken
Andreas Løken
COO / Vekstrådgiver
Simen Øyen
Simen Øyen
Innholdsprodusent
Andrè Perry Heggdal
Andrè Perry Heggdal
Google-spesialist
Synne Alnes Vindenes
Synne Alnes Vindenes
Performance-spesialist
Henrik Nygård
Henrik Nygård
Daglig leder og Performance marketing ekspert

Om vårt team

Folka i Stories Media

Stories Media er et sammensatt team av mennesker med lang erfaring og talenter innen performance marketing. Vi vet at prestasjon ikke er det samme som alder, slik at hos oss vil du få muligheten uavhengig. Selv om vi er et lite team, har vi allerede bemerket oss med internasjonal annerkjennelse av Facebook, omtale som et av de beste Google-miljøene i Norge og vi samarbeider med noen av Norges raskest voksende selskaper.

Folka vi samarbeider med

Alle gode team, trenger gode samarbeidspartnere. Vi jobber tett med noen av de fremste teamene innen video, konseptutvikling, online og offline-markedsføring, webutvikling og produksjon. Vi deler også kontor med andre selskaper og jobber sammen som om vi var ett selskap. Sammen leverer vi på store norske og internasjonale prosjekter.

Folka vi jobber med

Når vi jobber på prosjektene våre, sitter vi med noen av Norges beste team. Vi lærer altså ikke bare av hverandre internt, men også av samarbeidene vi har. Etter å ha jobbet med en rekke mega suksessfulle selskaper, tar vi ned oss denne læringen i alt vi gjør!

Vi skaper beviselige resultater.

Akademiet
Utdanning

Med Akademiet, gjennom tett samarbeid, vært med å bygge merkevaren over tid. Med hovedansvar for Google og YouTube-annonsering, utvikling av egenproduserte analyseverktøy og som sparringspartner, har vi fått en fantastisk utvikling.

Alan Walker
Musikk

Distribuering av musikk ved å lage en unik tone of voice, koordinering av globale samarbeidspartnere, samt hands-on håndtering av sosiale medier og globale spredningsstrategier.

Spond
Teknologi

Med Spond, har vi jobbet med vekststrategier og utvikling av tjenesten. Dette gjennom annonsering på SoMe og Google, analyse og sporing av brukere, etterfulgt av nøyaktig måling og rapportering på fremdrift.

Bertel O. Steen
Motor

For Bertel O. Steen Buskerud har vi bygget følgere på Facebook og Instagram ved å jobbe med produksjon, strategi og distribusjon av verdifullt innhold. Med 14 x i antall visninger og 3000 % økning i engasjement på sidene, har vi sammen med Bertel O. Steen bygget et engasjert samfunn, som skaper og pleier kundeforhold.

Instabank
Finans

Med et tett samarbeid med Instabank har vi hatt en strategisk godt partnerskap ved å dele kontor èn dag i uken. Med hovedansvar for Google-markedsføringen, samt bistand på web, CRO, SEO, kamapanjer og SoMe, har vi vært en del av et kreativt team i et raskt voksende innovativt selskap.

P4
Medie

For P4 har vi laget en overordnet sosiale medier strategi, samt utviklet systemer for å analysere og optimalisere de sosiale kanalene. Med strukturering av store datamengder til visualisering som kan gjøres om til håndfaste gjennomførbare strategier, har P4 verktøyene de trenger for å skape bedre kundeopplevelser på de sosiale plattformene.

Vi ansetter!
Hei der! interessert i å bli en del av vårt team?