I Stories Media er et lite, men anerkjent spesialistbyrå innen markedsføring på sosiale medier og Google. Vi håndterer millioner av følgere, fått internasjonal anerkjennelse av Facebook og omtale som èn av Norges beste på Google-annonsering, bruker vi vår egen erfaring til å lage håndfaste strategier tilpasset for merkevarer. Det har vi folka våre å takke for!

Vår visjon

«Et kompetanserikt team, sammensatt av personer og merkevarer som ønsker å utgjøre en forskjell, vil sette sitt preg på verden.»

Våre verdier

I Stories Media skal alt være “Smooth”. Dette er basert på vår ambisjon om hvordan menneskene rundt oss og i Stories Media skal oppleve kulturen vår: 

  Smart

  Vi ser alltid etter smartere måter å jobbe på og finner løsninger som løser problemer enklere for menneskene rundt oss. Vi lager eksepsjonelle produkter og tjenester som gir ekstraordinære resultater. Vi synes at nerd er et positivt ord og vet at nerden redder verden. Vi er med andre ord ikke redd for å fordype oss ekstra i et tema. I tillegg til å elske faget, har vi også et hjerte for menneskene rundt oss. Vi vet at å jobbe godt i et team og bruke hverandres styrker gir de beste resultatene.  

   Motstrøm

   Vi er ikke tilfreds med hvordan verden ser ut i dag. Vi ser etter måter å drive verden et lite steg fremover. Vi er heller ikke er redd for å gå vår egen vei og utfordre dagens prosesser. Vi ønsker å kontinuerlig utvikle oss selv. Vi ser alltid etter måter å forbedre gårsdagens prosesser. Vi skal tørre å endre måten vi jobber på, om vi finner bedre løsninger i morgen enn de vi benytter i dag.

    Ordentlig

    Alt vi gjør, gjøres skikkelig. I Stories Media vet vi hvorfor vi gjør ting og gjør alltid det lille ekstra for å pynte på sluttresultatet. Vi er alltid godt forberedt og legger inn en innsats. Vi tar også ansvar, ved at vi er ansvarlig for resultatene vi skaper. Selv i et team, ser vi på oss selv og hva vi kan gjøre for å kontribuere mer til laget. Jobben starter alltid med "meg".

     Omsorgsfull

     Vårt fokus er først og fremst å hjelpe andre med å lykkes. Om det er våre samarbeidspartnere, eller andre på teamet. Det betyr at vi deler det vi kan med andre, vi strekker ut en hånd når noen trenger den og er en lagspiller som skal gjøre andre gode. Ved å vise respekt, og være ydmyk skal vi behandle andre som vi ønsker selv å bli behandlet. 

      Transparent

      Vi er transparente, åpen og ærlig mot de rundt oss. Det betyr at vi tør å si det vi mener, vi er nysgjerrige, åpne for å høre andre synspunkter som utfordrer vårt eget tankesett og lar andre hjelpe når vi trenger det.

       Heroisk

       Vi skal tørre å feile. Feil gjør oss sterkere og vi skal lære av feilene vi gjør for å utvikle oss videre. Vi skal også tørre å ta en idé om til handling. Man skal feile for noe man har gjort og ikke noe man ikke har gjort.

        Våre ambisjoner

        Ambisjon for menneskene

        Vi har som mål å utvikle de dyktigste menneskene innenfor markedsføring. Vi mener at et team sammensatt av personer med guts, som hjelper hverandre og har en brennende interesse for det de gjør, kommer til å sammen skape fantastiske resultater. Hos oss skal du få ta ut ideene dine og få utvikle deg faglig og som person. Med de rette menneskene er alt mulig.

        Ambisjon for selskapet

        Stories Media har hatt en rask vekst med 2x hvert år i byråinntekt siden oppstarten. Vi har en ambisjon om samme vekst de kommende årene. Vårt mål er ikke nødvendigvis å bli mange ansatte, men skape det beste miljøet innenfor performance marketing. Flinke folk som jobber med morsomme prosjekter og har det gøy på jobb, er vår nøkkel til suksess.

        Ambisjon for det vi gjør

        Vår ambisjon er å jobbe med selskaper  som har en påvirkning på samfunnet rundt seg. Dette er generelt merkevarer som har en god forutsetning for vekst, er fremoverlent og gøy å jobbe med. Dette er typisk selskaper som omsetter over 100 millioner kroner per år, eller mindre merkevarer som har potensiale til å gå internasjonalt.

        Ambisjon for de neste årene

        Vi har mange spennende planer for tiden som kommer. Stories Media er i dag et performance marketing-byrå, men jobber også med flere prosjekter innen innholdsproduksjon, webdesign og teknologi. Dette byr på mange spennende muligheter for utvidelse. Vi ser også på flere prosjekter som metaverse, utvikling av software og starte egne merkevarer som dytter verden et lite steg i rett retning.

        Kan vi være en bra match?

        Kanskje du er den spesielle personen vi leter etter, som vi enda ikke visste vi trengte? Vi er alltid åpne for søknader!