Oslo
Full Time

Vi er et ledende performance byrå spesialisert innen innholdsproduksjon, betalt og organisk søk, betalte sosiale medier og sporingsoppsett for nettsider. Vi er alltid åpne for å ta en prat med kloke hoder, både i form av talenter og erfarne, så send gjerne en åpen søknad til oss.Hva vi ser etter:

  • Innholdsproduksjon: Kreativitet møter strategi. Vi trenger skarpe innholdsprodusenter som kan skape engasjerende innhold og drive handling i form av
  • Betalt og organisk Søk: Har du en lidenskap for å følge søks utvikling og optimalisere reisen for våre partnere? Vi trenger analytiske tenkere og dyktige SEO/SEM-spillere som kan drive trafikk og konverteringer gjennom effektive strategier.
  • Betalte Sosiale Medier: Er du en mester i å skape forbindelser og engasjement gjennom sosiale plattformer? Vi trenger sosiale medier strateger som kan utforme og implementere kampanjer som resonnerer med vårt publikum og genererer resultater.
  • Sporingsoppsett for nettsider: Har du erfaring med å implementere sporingskoder og analysere data for å forbedre ytelsen til nettsider? Vi trenger analytiske hjerner og tekniske guruer som kan sikre at vi har riktige verktøy på plass for å måle suksess og optimalisere strategier.

Hvordan søke:

Hvis du er lidenskapelig opptatt av digital markedsføring og tror du har det som trengs for å lykkes i vårt team, vil vi gjerne høre fra deg! Send oss din CV og en kortfattet søknad om hvorfor du ønsker å bli en del av vår arbeidshverdag.Send din søknad til andreas@storiesmedia.no med emnefeltet "Åpen Søknad: [Fagområde du er interessert i]".

Er vi en bra match?

Du kan sende søknaden din til henrik@storiesmedia.no, eller fylle inn informasjonen i skjemaet under. Vi ser frem til å høre fra deg!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.