En ny vekstmodell

Kan vi være en god match?

Etter å jobbet tett med noen av Norges beste team innen markedsføring, har vi utviklet en konkret metodikk som lar oss hjelpe flere selskaper med å nå målene sine raskere.

  • En kamptestet vekstmodel som har generert over 1 mrd kroner de siste 12 mnd.
  • Egenutviklet teknologi og mål om disruptive konsepter for å gi selskaper en edge i markedet.
  • Alle beslutninger gjøres basert på data og vi gir konkrete råd for eksplosiv vekst.

Vil vite hvordan vi kategoriserer merkevaren din og se nærmere på hvor mulighetene for videre vekst ligger?

Test oss med 3 måneder pilotperiode

Dette betyr ingen bindingstid eller forpliktelser i starten av samarbeidet. Vi tilbyr en test av partnerskapet, for å bevise vår verdi.

Fornøyd med prosess eller penger tilbake

Vi vet at det er mange guruer og byråer som mener mye der ute og vi vet vi leverer. Derfor får du pengene tilbake fra første måned om du ikke er fornøyd.

Vi skaper beviselige resultater.

Akademiet
Utdanning

Med Akademiet, gjennom tett samarbeid, vært med å bygge merkevaren over tid. Med hovedansvar for Google og YouTube-annonsering, utvikling av egenproduserte analyseverktøy og som sparringspartner, har vi fått en fantastisk utvikling.

Alan Walker
Musikk

Distribuering av musikk ved å lage en unik tone of voice, koordinering av globale samarbeidspartnere, samt hands-on håndtering av sosiale medier og globale spredningsstrategier.

Spond
Teknologi

Med Spond, har vi jobbet med vekststrategier og utvikling av tjenesten. Dette gjennom annonsering på SoMe og Google, analyse og sporing av brukere, etterfulgt av nøyaktig måling og rapportering på fremdrift.

Bertel O. Steen
Motor

For Bertel O. Steen Buskerud har vi bygget følgere på Facebook og Instagram ved å jobbe med produksjon, strategi og distribusjon av verdifullt innhold. Med 14 x i antall visninger og 3000 % økning i engasjement på sidene, har vi sammen med Bertel O. Steen bygget et engasjert samfunn, som skaper og pleier kundeforhold.

Instabank
Finans

Med et tett samarbeid med Instabank har vi hatt en strategisk godt partnerskap ved å dele kontor èn dag i uken. Med hovedansvar for Google-markedsføringen, samt bistand på web, CRO, SEO, kamapanjer og SoMe, har vi vært en del av et kreativt team i et raskt voksende innovativt selskap.

P4
Medie

For P4 har vi laget en overordnet sosiale medier strategi, samt utviklet systemer for å analysere og optimalisere de sosiale kanalene. Med strukturering av store datamengder til visualisering som kan gjøres om til håndfaste gjennomførbare strategier, har P4 verktøyene de trenger for å skape bedre kundeopplevelser på de sosiale plattformene.

Klar for å ta steget videre?

Vi behandler søknaden din for et samarbeid! Vi kommer tilbake til deg.
Oops! Noe gikk galt ved innsendingen. Sjekk feltene over.