Perfromance byrået Stories Media ønsker velkommen til Synne Alnes Vindenes!


Synne har alltid visst hun ville jobbe i mediebransjen, og endte dermed opp med å ta en bachelor i Publishing Media ved Oxford Brookes University, for så å senere studere Digital Marketing ved University of Brighton. Hun har også tidligere arbeidserfaring fra Sunnmørsposten, og ble ansatt som Digital Medie Konsulent i deres nyetablerte Brand Studio. Der hadde hun blant annet ansvar for å sette opp, kjøre og følge annonsekampanjer gjennom sosiale medier og Sunnmørspostens nettavis. Nå er hun klar for å jobbe med annonsering for Stories Media. 


«Jeg er veldig glad og spent for å være en del av Stories Media. Det at alle er villige til å dele av sin egen kompetanse gjør at SM er et sterkt team som sammen har mål om å bli best i markedsføring på sosiale medier.»


Synne er fokusert på hvordan merkevarer/bedrifter kan bruke sosiale medier til å kommunisere med eksisterende og potensielle kunder. Hun er spesielt interessert i analysering av resultater, og hvordan man kan anvende denne informasjonen for å optimalisere fremtidige annonsekampanjer. 


«Jeg ser frem til å jobbe med og lære av mine flinke kollegaer, og er veldig spent på å se hvordan Stories Media kommer til å utvikle seg fremover.»

Kan vi være en bra match?