Stories Media ønsker velkommen til Anja Catrine Venås (24).

Anja var toppblogger i 3 år under navnet xanjac på bloggplatformen nouw.no med 111 420 unike besøkende og på det meste over 70 000 følgere på Instagram. Her samarbeidet hun med flere store merkevarer og ble kjent med influencer marketing på en unik måte.

Etter et årsstudium i psykologi og en bachelor i PR og Markedskommunikasjon jobbet hun som Community Manager i Dilla Holding AS, hvor hun hadde ansvar for innholdsproduksjon, ekstern kommunikasjon og SOME-strategi for de 16 ulike restaurantene til selskapet. Nå er hun klar for Stories Media.

«Jeg føler virkelig jeg er på riktig plass. Stories Media har en genuin interesse for faget og deler samme lidenskap som meg. Her blir jeg møtt med gjensidig forståelse, men også mye ny kunnskap.»

Anja følger tett med på trender og hvordan instagram algoritmene fungerer. Hennes egne erfaring med blogg og sosiale medier, utdanning og personlige nysgjerrighet har gjort henne til en spesialist på Instagram, kommersielle samarbeid, å skape engasjerende innhold og vekst. I tillegg har hun jobbet med merkevarebygging i ulike kommunikasjonsbyråer, og blitt hyret inn til ulike innholdsoppdrag for bedrifter.

«Å jobbe i Stories Media blir enormt spennende og jeg gleder meg til å kunne ta del prosjektene deres. Hver person på teamet har god kompetanse på sine områder, og jeg tror denne komboen av mennesker vil utgjøre et stjerneteam.»